CAPSETA DE MÚSICA

dissabte, 25 de gener del 2014

Sona Bach


La setmana passada vem anar a un concert per famílies a l'Auditori, vem disfrutar moltíssim. El David estava entusiasmat i nosaltres també, perquè no dir-ho. 

Aquesta vegada el concert era Sona Bach, i tant la música, com l'escenografia i sobretot la dedicació dels músics no ens van deixar pas decepcionats.
Us el recomano 100%, això sí, per nens de més de 3 anys.

Està inclòs dins d'un cicle de concerts que fa l'Auditori cada any, sovint actuen i adapten les músiques artistes amb renom, en aquest Llibert Fortuny. És memorable que músics d'aquesta categoria es prestin a adaptar música per a nens i fer-ne un espectacle de qüalitat.




5 comentaris:

  1. Nosaltres hi anem el dia 1 de febrer, ens van tocar unes entrades al Super3. En tenim moltes ganes!!!!

    ResponElimina
  2. Je je, nosaltres també hi anem el dia 1 de febrer i ens van tocar amb el Super3 també, a mi em fa una mica de por perquè l'Abril té 2 anys (i mig) i no sé com reaccionarà. Nosaltres li hem explicat i li fa il.lusió. No m'imagino com ho adapten a nens, tota una sorpresa.

    ResponElimina
  3. Nosaltres també hi anem el dia 1 de febrer, i també ens va tocar amb el Super3. A veure què tal, ens fa una mica de cosa perquè l'Abril té 2 anys i mig i a veure com reacciona ella. Nosaltres li expliquem que anirem a concert i li fa il.lusió.

    ResponElimina
  4. Oh, nosaltres també hi vam anar i ens va encantar!! Al meu fill li va agradar molt, i a mi també.

    ResponElimina
  5. La meva filla Teresa i va anar amb l'escola i li va encantar!!

    ResponElimina