CAPSETA DE MÚSICA

diumenge, 28 de juliol del 2013

Premi: One Lovely Blog Award

Vaja vaja, torno de passar uns dies fora de vacances i mireu que em trobo, la Laura de La Cuca Bonica i la Carbassona de El Món Alfi m'han atorgat el premi:

 

 
 
 
Com que m'és una mica difícil posar noms de blogs que no hagin sortit ja, reduiré la llista i ampliaré el repertori a altres camps que no siguin només relacionats amb el patch.
 
Fins la propera, que va de reciclatge ;D

divendres, 12 de juliol del 2013

Comencem l'escola: Motxilla

Avui començo les vacances!!!!! I tinc moltíssimes coses per cosir: les que ja sé que ni tant sols començaré, els encàrrecs que tinc pendents, i preparar tot el que necessitarem per anar a l'escola. Sí sí, ja ens toca, snif snif.
 
 
Però com que m'agrada anar preparant les coses poc a poc, gaudint-les, i no haver de córrer a l'últim moment, ja m'he posat mans a l'obra. Us ensenyo la motxilla que li he fet al David per començar P3.
 
 
La tela marró és de Nunoya, una barreja de llí i cotó, més rígida que les habituals que només són de cotó. Si teniu pensat fer la motxilla vosaltres mateixes, us ho recomano, no és complicat i queda molt bé. Si us interessa el patró que he fet servir el podeu trobar a Made by Rae. La mida és per una motxilla de preescolar, que ja és el cas, però també explica com anar-lo ampliant perquè serveixi quan els nens siguin més grans.
 
 
Confesso que al principi no se la volia emprovar, però després li va agradar allò d'anar obrint i tancant la cremallera (hem de practicar), i ara ja se la posa. Sembla un cargolet. :D
 
 
Bé i amb això ja hem ratllat el primer punt de la llista de l'escola, ara anem pel següent, menys interessant però.
 
 
Fins la propera ;D i BONES VACANCES A TOTES!!! 





dilluns, 1 de juliol del 2013

Vestidet i calcetes, per l'estiu.

La Berta ja ha arribat a aquest món. I per donar-li la benvinguda li he fet aquest vestidet amb les calcetes de conjunt, perquè vagi ben preciosa durant les seves passejades d'estiu.
 
 
 
El patró del vestit és de Sew much ado i les calcetes de Dana made it, ambdós són gratuïts. Si us animeu a fer-los veureu que són molt ràpids i senzills.
 
Benvinguda Berta!!!
 
Fins la propera ;D