CAPSETA DE MÚSICA

dimarts, 29 de gener del 2013

Anells

Acabadets de sortir del forn!!!

Un dia vaig provar de fer-me un anell que no fos els de les flors que ja us havia ensenyat. Em vaig basar en un tutorial per agulles de pit que vaig veure, i el vaig aplicar a l'anell. M'agraden els volantets, el problema que tenen és que es desfilen amb facilitat, així que si ets d'aquelles que van amb pressa tot el dia, i no t'hi pots mirar massa, no és el més indicat.
 


Així que versió II, més senzilla i de línies molt més netes. Rapidíssims de fer i amb un resultat espectacular. Ja ho veureu, proveu-los de fer!!! És tot un vici. I el millor de tot és que quan ens en cansem es poden desmuntar, posar una tela nova, et voilà anell nou!
 
 
Proveu de fer-los, ja m'explicareu el resultat!!! Ah, i disculpeu per la qualitat de les fotografies, la màquina de retratar no és massa bona.
 
Fins la propera ;D

dimarts, 22 de gener del 2013

Elefantet i Pastís d'Estrelles

Dissabte vem anar a conèixer el Jan, que ha arribat a aquest món fa molt poquet, i li vem portat un regalet de benvinguda (el primer va ser aquest). Aquest cop, i amb l'ajut de la Júlia, li vaig fer un elefantet de colors molt dolços, alegres i que fan "olor" de net. Ja veieu que n'he tret molt profit d'aquesta roba.
 
 
 

També vem portar aquest pastís tant fantàstic que em van fer la Cristina i el Carlos. He de dir que era espectacular, enorme i sobretot que era BONÍSSIM!!!!!!  I com que la Cristina no s'acaba de decidir a fer un blog, ja us penjo jo la foto, a veure si així s'anima, ehhh senyoreta!!!

 
Ah, i a més a més per fi m'he posat mans a l'obra i he fet unes etiquetes que podré posar als encàrregs que em van fent poc a poc. Us agraden? Accepto suggeriments.


 
Fins la propera ;D

dijous, 10 de gener del 2013

Glenda Clutch

Aquest any els Reis Mags van decidir que quan passessin per Ca la M... portarien regals fets artesanalment, així que em van demanar si podia fer-ne una part. Em va tocar fer els regals de les seves nebodes la C... la M... i la M..., unes noietes que estan en l'edat de presumir. Així que la tieta M... va preguntar-me què podriem fer per satisfer tant als Reis com a aquestes jovenetes, i mirant-se el llibre de la Sue Kim, Bags The Modern Classics, va triar unes bossetes de mà precioses, el model Glenda Clutch però en versió més petita.
 
 
Així que sevidora com a patge de Ses Majestats es va posar mans a l'obra i ja a la fira de Creativa va triar i remenar fins a trobar la roba adequada, i també va comprar unes etiquetes d'aquestes de fet a mà que es delia per tenir. Finalment a Santa Ana va acabar d'arrodonir el conjunt amb els botons.
 
 
 




 


 


























































A la tieta M... li van agradar moltíssim, i també a les seves destinatàries. I què us he de dir dels Reis Mags, doncs que feliços i contents del resultat i de l'èxit han marxat fins l'any que bé amb un bon gust de boca, i una servidora ha quedat molt satisfeta de cosir una cosa diferent i de la bona rebuda que ha tingut.
 
 
Moltes gràcies M... ;D