CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 31 de desembre del 2012

Mei Tai de la Caputxeta Vermella

Falten poquetes hores per deixar el 2012 i començar un any que diuen que serà pitjor que aquest, buf. I com que les espectatives no semblen massa bones, i per deixar un bon sabor de boca o obrir el nou any d'una manera més alegre, us ensenyo el regal que deixar el Tió per l'A... un Mei Tai de la Caputxeta Vermella.
 
  
M'ha dit que va rebre ajuda de la Txell, així que des d'aquí li vull donar les gràcies en nom seu. GRÀCIES TXELL!!!


 Així que us deixo amb aquest Mei Tai porta-nines reversible, fet amb roba de Nunoya. He de dir que a l'afortunada, un cop va saber què era, li va encantar.
 
 
Espero que us agradi a vosaltres també i aprofito per donar-vos una bona entrada d'any!!
 
Bon any nou i fins la propera :D

dilluns, 24 de desembre del 2012

BON NADAL!!!

 
 
En aquests dies tan difícils, però tan plens d'il·lusió en tots els sentits, us desitjo que passeu unes bones festes i un bon any nou!!!

dimarts, 18 de desembre del 2012

Flors i més flors

Aquests dies tinc poc temps per fer altra cosa que no siguin floretes ja que m'han plogut molts encàrrecs nous, així que us ensenyo alguns altres models del que he fet.  
 
Clip:
 
 
 
 
Agulla de pit gran i anell:
 
 
 
Clàssiques:
 
 
 
Collarets pels no amants de les flors:
 
 
 
 Ja ho veieu, estic ben enfeinada.
 
Fins la propera ;D
 

dimarts, 4 de desembre del 2012

Ja podem cuinar!! Tenim davantal!!

Pel dia de la castanyada tenia pensat fer panallets amb la baldufeta de casa i naturalment ens faltava un davantal, excusa perfecte per fer-lo. He de confesar que al final no vem poder fer els panallets, però el davantal sí que el vaig acabar, i li ha encantat, tant, que quan em vol ajudar ja va corrents a buscar-lo i diu que és molt bonic.
 
 
 
Vaig seguir les instruccions, no massa bones per cert, d'un llibre de la Gutterman que vaig comprar al Lidl, i vaig fer-li una butxaqueta de complement en forma de muffin on li encanta posar la maneta. Les robes són de Fet a mà, el taronja no podia faltar deu ser qüestió d'en Mic, i la idea de la muffin també.
 
 
Imagineu-vos la fila que fa amb el pijama, el davantal, les botes d'aigua i les ulleres de piscina, tot un espectacle digne de veure us ho asseguro.

 
Ah! I aquest cap de setmana he anat a Creativa, i com no ens hem firat una miqueta, sobretot a Nunoya i a Jan et Jul (les meves dues preferides), també a la botiga de cintes d'Alemanya, a Filarte, a ArtCrenata ... ja us ensenyaré.
 
Una confessió, no sé si a vosaltres us passa però cada cop sóc menys impacient per voler cosir. Abans tenia molta pressa per anar a la màquina i tallava quasi sense mirar, i fins i tot em feia mandra haver de planxar les teles. Ara disfruto cada cop més cada pas, i veure com es va formant alguna coseta ben a poc a poc però amb bona lletra.
 
Sóu impacients o us agrada anar disfrutant cada moment?
 
Fins aviat ;D