CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 7 de maig del 2012

Sant Jordi ha arribat amb retard!!

Sí, sí aquest any no hem pogut celebrar aquest dia tant bonic quan tocava. Tot va anar en contra, els llibres que havia comprat no havien arribat, i el meu marit no va poder plegar de la feina fins tard, i quan ho va poder fer ja no hi havia parades on comprar roses, pobre, quin disgust que va tenir, amb el que li agrada aquest dia!

Però finalment han arribat els llibres i la rosa!

Pel petit de casa un conte del Mickey Mouse, Miqui Mous que diu ell, que el té fascinat. I també hi ha els seus amics, la Minnie, la Daisy, l'Ànec Donald, el Guffi, i el Pluto. En anglès per anar practicant. Ah i amb format maleta, que li ha encantat.



A l'altre no tant petit, el meu home, és moooolt difícil comprar-li un llibre, en té a milers, i no li pots venir amb l'últim best seller ni l'últim premi Sant Jordi, perquè te'l tirarà pel cap. Així que un migdia..."au trenca't el cap pensant quin llibre l'hi pots regalar, Danilo Kis (no s'escriu així però el blogger no m'ho permet), Stefan Zweig, Philip Roth, ostres no ho sé, és que tampoc els conec massa..., i comprar-ne un a cegues..., és que segur que la pifio i és justament el que no li agrada". Així que vinga a mirar amunt i avall les piles de llibres, i BINGO!!!! Jonathan Safran Foer, va extreure una novel·la d'una altra de Bruno Schulz, m'ho havia dit feia temps i li feia gràcia però no l'havia comprat mai, ja ho tenia!. Però, problema, com coi es diu el llibre, ni idea. I jo Amazon amunt i avall, buscant, i finalment vaig veure una portada que feia tota la pinta de ser la del llibre en qüestió.
Va arribar tard, mooolt tard, però li va fer molta il·lusió, i ell que ja patia per veure què li havia agafat. Home de poca fe...



Aquí faré una puntualització escombrant cap a casa, si us interessa saber alguna cosa més d'aquest autors visiteu Who's There

I per mi una rosa vermella preciosa amb moltíssims pètals i que sembla de bellut!



Així que bona diada de Sant Jordi! 

Ah i no s'acaba aquí! Mireu amb quins fat quarters es va presentar dissabte



Són de Nunoya. Preciosos oi?

2 comentaris:

  1. Hola,

    Lo mes important es celebrar-lo hem il.lusio encara que no sigui el dia. Felicitats pels llibres, la rosa i aquestes robes tan maques.
    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  2. Val més tard que mai. M'ha agradat l'entrada.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina