CAPSETA DE MÚSICA

divendres, 29 d’abril del 2011

Estel (Primer Bloc)

Ja tenim les instruccions de com fer el primer bloc del Quilt Along del SP, i aquesta és la meva versió. A diferència del bloc que va fer la Irina, aquest només té una roba de fons, i on ella va posar els clars jo hi he posat els foscos. Aquesta és la gràcia del patchwork, un bloc té mil versions diferents, i d'aquí uns dies podreu veure totes les que s'han fet aquí. Si us animeu a fer-lo, ja ho sabeu, l'Angelina ha penjat les instruccions.

Estel (Primer bloc)

dissabte, 23 d’abril del 2011

El meu primer llibre de Sant Jordi

El dia de Sant Jordi és un dels meus dos dies preferits de l'any, i aquest any ha estat el primer del meu nen. I per seguir la tradició li he comprat aquest llibre (confesso que ja el tenia de feia dies), per iniciar-lo en aquesta diada tant bonica. Avui però n'he vist amb moltíssimes versions diferents, i se me n'anaven els ulls amb aquells que obres i es despleguen tots els dibuixos, però és massa petit encara, me'l destrossaria en dos dies, així que esperarem un anyet més a veure què tal. Ah i ell també ha complert amb la tradició i m'ha comprat una rosa, però aquesta no es fa malbé, és de ceràmica i fins i tot fa oloreta. Que acabeu de passar una bona diada!

divendres, 15 d’abril del 2011

Barret reversible

Ja ha arribat el sol i la calor, i de retruc és l'hora de treure gorres i barrets de l'armari, o de fer-los nosatres mateixos si ho preferim. Doncs això és el que he fet, un barret reversible pel meu petitó, perquè vagi ben protegit del sol quan estigui al carrer, al parc, a la platja... És un patró que vaig veure a Make It Perfect, no sé pas com vaig arribar a aquesta pàgina, coses de la xarxa. Ara només falta que no se'l tregui i se'l deixi posat, ah i que li creixi una miqueta el cap que li va una mica gran.

dilluns, 11 d’abril del 2011

Un gran record

Finalment, i després de més d'un any des que vaig començar el sampler, l'he acabat! N'estic molt contenta del resultat i és que al principi no estava convençuda de fer servir només quatre tonalitats. Volia afegir alguna tela més, però quan tens un estampat que domina tant com el de les lletres japoneses, és difícil convinar-lo tant per tonalitat com per tema. 
Com ja vaig dir a la primera entrada d'aquest quilt, quan fas alguna cosa d'aquesta magnitud inevitablement requereix un llarg període de temps, i aquests catorze mesos han estat molt bonics per mi per molts sentits. Aquest quilt n'és un gran record. 


divendres, 8 d’abril del 2011

Tilda Fruitgarden Angel

El món de les Tildes enganxa! Al principi aquestes nines rabassudetes no em deien res, però aquest Nadal en vaig fer una a la meva germana, la Tilda Bath Angel, i la cosa va canviar. A mi em va agradar molt fer-la, i a ella li va agradar molt rebre-la. Si heu de fer un regal, busqueu la que més s'ajusti a la persona afortunada.
Bé, doncs han sortit dos nous kits, i aquesta vegada me'n faré una per mi, i he escollit la Tilda Fruitgarden Angel. Recorda el bon temps!
Espero que us animeu a fer-ne una, ja m'explicareu què us ha semblat l'experiència, i per si de cas aquí teniu un tastet per anar obrint boca.