CAPSETA DE MÚSICA

dijous, 31 de març del 2011

Objectiu aconseguit

Com que aquest proper dilluns comencem el Quilt Along del SP, em vaig marcar un objectiu: havia d'acabar l'encoixinat del Sampler oriental durant el mes de març. I així ha estat, ahir dimecres 30 de març a les deu i mitja de la nit, el vaig acabar! He tardat una miqueta més de vuit mesos, és el que té fer-ho a mà, però us ben asseguro que provablement a partir d'ara els faré a màquina. Ara només em falta fer el boraviu, i ja estarà llest. Per fer l'encoixinat he fet servir dos colors diferents de fil, no és el més habitual, un de vermell pels blocs i el binding, i un de negre pels borders.
Us poso unes fotos de detalls de l'encoixinat, la fotografia general la penjaré quan estigui totalment acabat, per no avançar aconteixements. 

Joc de Naipes


Bloc de Dominique Lapierre



Binding


Border



divendres, 25 de març del 2011

Recipe Collection

Avui he rebut el premi que em va tocar al sorteig de El Petit Taller, és un llibre de receptes i remeis casolans editat pels grangers de Ballyvaughan de la República d'Irlanda, i la veritat és que l'he fullejat i té molt bona pinta. I parlant de pintes, ja he vist alguna recepta que m'ha fet gràcia i segur que algun dia caurà, per exemple Beef in Guinness Stew, mmm m'encanta la Guinness! A veure si amb aquest fantàstic receptari em tornen una miqueta les ganes de cuinar.

dilluns, 14 de març del 2011

Watermelon Dress

Fa uns dies El Petit Taller va recomanar aquest llibre, i me'l vaig comprar. Volia fer-li alguna coseta al meu nen, però fer coses per nenes és més senzill sobretot si no has fet absolutament mai res de costura. Al llibre sortia una samarreta de tirants que no semblava massa complicada de fer i, com que sóc molt impacient, em vaig mirar els dibuixos i m'hi vaig posar; tenia tantes ganes de començar! M'he de pendre aquestes coses amb més calma. Bé doncs aquest és el resultat i n'estic molt contenta. És millor mirar-lo de lluny perquè de prop es veuen les errades, però és el primer que faig.


La roba és d'un vestit curt o brusa llarga (com preferiu) que vaig desmuntar fa un parell d'anys i que no m'he arreglat mai, i he pensat que millor que fer-m'ho per mi era fer-li a la meva neboda que aviat farà anyets. És senzill de fer, un rectangle de roba i una goma a dalt, i després uns tirants. El vestidet l'he fet amb la part de la faldilla del que havia estat el meu vestit; els tirants amb el cinturó que tenia (l'he partit en dos per fer-lo més estret), i també n'ha sortit la cinta pels cabells, per la qual he seguit un tutorial del llibre i el de La Petita Marieta. El que he fet ha estat folrar la goma perquè no es vegi. La flor que hi ha com a decoració l'he fet amb la roba de folre que portava el vestit, i he seguit l'explicació de la Txell (me'n moria de ganes de provar-la), i els botons, tots decoratius, són en forma de síndria (quina fruita representa millor l'estiu que aquesta). Ara només cal esperar que arribi la caloreta!
Detall botó tirants
Detall flor i botó
Cinta pels cabells

dijous, 10 de març del 2011

El blog més divertit

Doncs l'Angelina de Mans Manetes m'ha atorgat l'honor de ser un dels cinc blogs que ha escollit.


I he de contestar unes preguntetes, a veure què en surt:

Si tinguessis un altre blog ... de què seria?
Buf, difícil, però segurament seria de les anècdotes dels viatges.


Si et poguessis canviar el nom... quin et posaries?
Si m'ho haguessin preguntat de petita en diria molts, però ara no el canviaria pas, n'hi ha de molt més bonics, però crec que ja no seria jo.

Si tornessis a néixer... t'agradaria ser home o dona?
Dona, no voldria perdre'm la oportunitat de ser mare altre vegada. La mare sempre és la mare.


Si et concedissin un sol desig...quin demanaries?
Doncs repeteixo el mateix que l'Angelina, la salut i la felicitat dels petits de casa, tant del meu fill com dels meus nebots, i això també inclou el meu marit.


Si et concedissin un sol poder... quin triaries?
Prefereixo no tenir-ne, no sabria pas quin triar. Potser poder estalviar els mals moments de la vida del meu fill.

Si només poguessis comprar "potis" d'una marca... quina seria?
Repeteixo el mateix que totes, no sé pas què és això.

Si et regalessin un viatge... a quin país voldries anar?
Avui en dia més o menys podem anar allà on volguem, així que no triaré un país. El que voldria, i que segur que no faré mai, és poder agafar un vaixell i veure balenes, aquests animals em tenen totalment fascinada.

I ara que ja m'he expremut el cervell contestant les preguntes els toca a uns altres, així que escullo:

El blog de l'Apanona: Apanonablog per les seves fantàstiques idees i fotografies.

El blog de la Txell: La Petita Marieta perquè senzillament és una artista pels més menuts.

El blog de la Núria i l'Esther: Pedaços Patchwork perquè gràcies a elles m'he iniciat a aquest món.

El blog del David: Who's There senzillament perquè sí.

El blog de l'Eva: Mamiscrap perquè admiro les seves cosetes de scrap i com fa que semblin tant senzilles.

dimarts, 1 de març del 2011

Segon i tercer grup de blocs

He seguit els consells que vaig rebre i he fet aquests blocs a màquina, m'ha costat una mica que em coincidissin les puntes i de vegades tot i refer-ho i refer-ho, no ho he aconseguit (bloc 9).

Detall bloc 9, les puntes no coincideixen

Blocs 4, 5, 6, 7, 8 i 9

El que trobo curiós és que hi ha teles que en un bloc no m'agrada massa com combinen (bloc 7), però posant-les a una altra posició combinen molt millor (bloc 8), però vaja això va a gustos. 

Bloc 7
Bloc 8
No ens hem d'espantar pels contrastos, sinó que tot depèn del lloc on posis cada tela.