CAPSETA DE MÚSICA

dilluns, 28 de febrer del 2011

Cymru

Hi ha llocs que ens atrauen i no sabem per què, sembla que lliguin amb la nostra manera de ser. Doncs això ens passa a casa amb les Illes Britàniques, així que fa uns estius vem fer unes vacances totalment diferents al que acostumem a fer. Vem volar de Barcelona a Cardiff, vem passar uns dies a la capital, llibreries de segona mà, les famoses arcades, el Bute Park..., i després tot conduint per l'esquerra vem recórrer el sud de Gal·les, vem passar-hi quinze dies, alguns direu que podriem haver fet tot el país i això ens ho vem sentir dir per una parella d'holandesos, però les vacances també són per descansar! Un cop superes els nervis que passes a les carreteres, comences a gaudir del viatge, i si tens sort i trobes un petit pub on encara sents parla Gaèlic, doncs ja pots tornar content a casa. A la zona de Camarthen mentre descansavem en un turonet envoltats d'ovelles, era com trobar-se dins d'una novel·la de Jane Austen (sí, ja ho sé ja que era anglesa), i a la costa amb els seus penya-segats, quantes vegades ho haviem vist als reportatges de viatges i ho haviem imaginat, i llavors hi erem, fent grans excursions entre vaques, tancats d'ovelles i el mar, però del que tinc més bon record va ser agafar una llanxa i veure les foques a Ramsey Island, va valdre la pena esperar tot un dia per aquesta breu estona. Va ser un viatge fantàstic, i espero que algun dia hi hagi la segona part. Aviso que les fotografies no són meves, en tinc d'aquests mateixos llocs però no són tant boniques.  
Strumble Head
Foca a Ramsey Island


diumenge, 20 de febrer del 2011

Contes clàssics per somiar

Feia dies que donava voltes al fet d'obrir un apartat nou al blog, i tot ha sorgit per aquest llibre Contes clàssics per somiar. Cada cop que passava davant la botiga i el veia a l'aparador me'l quedava mirant. Li vaig comentar al meu home que m'agradaria comprar-li al nostre fill algun dia, però que encara era massa petit, i ve-t'ho aquí que aquesta setmana ha aparegut a casa amb el conte. M'agraden molt els llibres infantils, i sovint penso que ens agraden més als grans que als petits: il·lustracions precioses i històries que ens fan tornar a la nostra infància. Ara el tinc a la tauleta de nit, i cada dia rellegeixo un dels contes, pensava que els tenia oblidats però de seguida els he tornat a recordar, quin moment tant bonic! Esperarem uns anyets i li llegiré al meu fill, espero que a ell li agradin tant com a mi. I vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest conte ja s'ha fos.

dimecres, 16 de febrer del 2011

Les teles

Doncs ja tenim les primeres instruccions del Quilt Along! Només sabem que serà un sampler compost per nou blocs i que tindrà una unes dimensions de 1,52 cm x 1,52 cm. També ens han dit quanta roba necessitarem, així doncs ja he comprat la meva. Em feia molta il·lusió fer una comanda als EUA, i aquesta ha estat la meva oportunitat, he escollit un bundle de Michael Miller Fabrics, del qual ja vaig parlar un dia, espero que us agradi, perquè jo me'n vaig enamorar només veure'l. I per cert, comencem el primer dilluns d'abril, ja falta menys!


De la col·lecció Baby de Michael Miller Fabrics


dissabte, 12 de febrer del 2011

Quilting Tools Bag

Feia temps que volia fer-me un estoig per guardar el material de patchwork, i fent un petit parèntesi als dos llargs projectes que tinc entre mans, per fi l'he fet realitat. Està fet a màquina, pels experts no us ho mireu massa d'aprop que he d'anar practicant. Les teles són uns fat quarters de llí que feia temps que havia comprat, i els botons de Up in Annies's Room & Laser CreationsLes lletres de la part frontal de l'estoig estan fetes amb un fil mouliné tornasolat que feia molts anys que tenia i del què no sabia què fer-ne; entremig de les teles he posat buata per què sigui més agradable. Les tisores van lligades a l'estoig amb una cinta feta de la mateixa tela que els compartiments, i la cinta mètrica, que sempre se'm desentrotlla, va lligada amb una cinta i un tancador. Ara ja no tinc excusa per tenir-ho tot escampat! El proper projecte, i per acabar d'aprofitar les teles, un estoig pels fils i les agulles, però això serà més endavant. Espero que us agradi i que us animeu a fer-vos-en un. Per cert no feu massa cas de les fotos que l'he hagut de posar dret per fer-les i s'ha aixafat una miqueta.



diumenge, 6 de febrer del 2011

Primer grup de blocs

Ja sé que vaig dir que no ensenyaria res més, però com que ara estic enllestint el sampler oriental i he començat aquest projecte, que em portaran una mica de temps, no us podré ensenyar massa coses noves, per tant aquí us deixo els blocs 1, 2 i 3. Com veieu són les mateixes teles situades a llocs diferents, com canvia oi? Això és el que més m'agrada d'aquest món, que mai res és igual.


Blocs 1, 2 i 3